În martie 2013, am deschis prima noastră locație fumezi.com cu o misiune clară: să ajutăm fumătorii să găsească o alternativă mai sănătoasă la țigările tradiționale și să îmbunătățim calitatea vieții lor. De-a lungul anilor, am evoluat constant, adaptându-ne și extinzându-ne locațiile, dar misiunea noastră fundamentală a rămas neschimbată.

Am avut onoarea să asistăm mii de oameni din întreaga țară în căutarea unei experiențe electronice personalizate a fumatului, oferindu-le soluții inovatoare cu sistemele noastre de schimbare a vaporilor.

Ce ne distinge cu adevărat este abordarea noastră sinceră și devotamentul echipei fumezi.com de a aduce pe piață cele mai recente, mai bune și mai sigure produse pentru o experiență de vapat de cea mai înaltă calitate. Suntem o echipă unită, în care pasiunea și deschiderea față de inovație sunt valorile noastre fundamentale, mereu orientate spre satisfacerea chiar și a celor mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Noi nu suntem doar furnizori de produse de vârf din industria tigarilor electronice; suntem și pionieri în urmărirea celor mai recente cercetări și informații din acest domeniu în continuă schimbare.

Cu mândrie, începând cu data de 1 septembrie 2023, anunțăm o decizie majoră pentru a vă oferi în continuare cele mai bune servicii și produse. Am efectuat un proces de rebranding semnificativ și am devenit merlin.ro. Această tranziție importantă în evoluția noastră ne consolidează poziția de lideri în industrie și ne permite să vă oferim o experiență de vapat și mai extraordinară. Suntem extrem de nerăbdători să vă avem alături în această nouă etapă a călătoriei noastre