Inlocuitor tutun

Afișez toate cele 5 rezultate

Inlocuitor tutun - Alege Produsele Tale Preferate

Inlocuitor tutun - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Înlocuitor de tutun

Vrei sa renunți la fumat dar nu crezi că poți reuși? Încearcă amestecurile de plante naturale propuse de fumezi.com, acestea vor elimina nicotina din organism și te vor ajuta să renunți la țigările clasice. Utilizarea unui înlocuitor de tutun reprezintă cea mai bună strategie atunci când vrei să renunți la fumatul clasic. 

Cu ajutorul acestora, te vei bucura de plăcerea aprinderii unei țigări, fără a inhala substanțele nocive din amestecul normal de tutun. Un înlocuitor de nicotină folosește amestecuri de plante naturale pentru a reproduce senzația pe care țigările clasice o oferă. Îți vei satisface ritualul zilnic, fără a te expune riscurilor pe care nicotina și tutunul le aduc sănătății tale. 

Studiile arată că nicotina rămâne în sistemul circulator vreme de 72 de ore, asta înseamnă că primele trei zile vor fi cele mai dificile, iar apoi vei simți aceeași plăcere fumând înlocuitorul de tutun. Fumatul zi de zi duce la adaptarea organismului la un anumit nivel de nicotină, iar fumătorul va încerca să atingă această solicitare prin numărul de țigări consumate zilnic. Acesta este cercul vicios impus de tutun și de nicotină.

Pe fumezi.com îți punem la dispoziție o selecție variată de înlocuitori la țigări. Poți opta pentru arome diverse care te vor ajuta să renunți la țigările standard. Toți înlocuitorii de țigări sunt legali și 100% realizați din produse naturale. Amestecurile variate te vor ajuta să ai o experiență plăcută și să elimini din rutina ta fumatul substanțelor nocive.