Tutun Online

Afișez 1–32 din 418 rezultate

Tutun Online - Alege Produsele Tale Preferate

Tutun Online - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

 Tutun online – tutun atent selectionat, cu destinatii variate 

 Tutunul vine de la producator cu destinatii diferite. Tutunul pentru rulat tigari este special produs sa fie usor rulat in foite pentru tutun. De regula, este de tip firicele, care se prind de foita si intre ele pentru a forma cilindrul clasic. Tutunul pentru injectat tigari este destinat injectarii in tuburi pentru tigari prerulate, desi unele sortimente pot fi si rulate. Exista si o varietate de arome pentru tutun – cafea, desert, fructe, menta si tabac. Preturile produselor difera de la un brand la altul, dar sunt accesibile tuturor. Ca-i tutun pentru rulat tigari, tutun de prizat, tutun pentru pipa ori tutun pentru injectat tigari, poti sa-l comanzi online, pe oricare, din magazinul nostru Fumezi.com. 

 Comanda tutun online din magazinul nostru si ai garantia calitatii 

In functie de producator si destinatie, tutunul vine cu o alta tarie sau intensitate. Poate sa fie slaba, medie spre slaba, medie, medie spre mare, dar poate sa fie si tare. Verifica intotdeauna specificatiile din site si recomandarile producatorului si foloseste produsele din tutun doar in scopul mentionat. Ia in considerare si experienta ta cu el, astfel incat sa nu fie prea puternic ori prea slab. De calitate ne-am asigurat noi. 

 Cand renunti la tigarile clasice si incepi sa le faci tu, ai nevoie, in principal de tutun de buna calitate, apoi de altele care sa te ajute sa ii dai o forma. Consulta produsele disponibile in magazinul nostru si comanda si tu tutun online atent selectionat si accesorii pentru tutun de pe Merlin.ro!