Tigari electronice

Afișez 1–32 din 492 de rezultate

Tigari electronice - Alege Produsele Tale Preferate

Tigari electronice - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

 Tigari electronice: o alternativa ingenioasa la variantele clasice 

Tigara electronica reprezinta o alternativa foarte populara si apreciata la clasicele tigari. Fata de cele din urma, tigaretele electronice vin cu o serie de avantaje care sunt greu de ignorat de cei carora le place sa fumeze in timpul lor liber. Fie ca esti familiarizat cu vapatul, fie ca nu, in magazinul nostru online se gasesc o multime de produse pentru o experienta completa si satisfacatoare. Asadar, daca ai nevoie de lichid de tigara electronica, atomizoare pentru tigari electronice sau alte accesorii, te afli in locul potrivit. Gama noastra este atent selectionata pentru ca tu sa gasesti exact ceea ce ti se potriveste si sa te bucuri de aceasta experienta intr-un mod cu totul diferit. 

Tigari electronice cu si fara nicotina intr-o gama variata de modele si arome 

Indiferent daca vrei doar sa inlocuiesti varianta clasica de fumat sau vrei sa incerci ceva nou, aici poti alege dintr-o gama larga de produse special concepute in acest scop. Pe fumezi.com ai la dispozitie tigari electronice cu arome de fructe, cu si fara nicotina. De asemenea, in ceea ce priveste functionalitatea, gasesti atat tigari electronice reincarcabile, cat si tigari de unica folosinta. Daca vrei sa incerci mult mai mult de atat, poti opta si pentru narghilea, care reprezinta o experienta la fel de interesanta precum e-tigara. Asadar, descopera produsele noastre si incearca tot ceea ce-ti face cu ochiul!  

Ce este țigara electronică?

Țigările electronice, denumite și e-țigări reprezintă o alternativă la țigările clasice. Sunt dispozitive acționate de o baterie, care produc abur (vapori) care este inhalat în locul fumului de țigară. Orice țigară electronică este compusă din baterie și partea care produce aburul, denumită, în general, atomizor. Atomizorul conține una sau mai multe rezistențe, care, alimentate de baterie, se încălzesc, transformând lichidul conținut în dispozitivul de vaporizare, în abur. Există foarte multe modele de țigări electronice, de la modelele mini, modele mici, care se apropie de forma țigărilor convenționale, până la mod-uri de dimensiuni mari, comparabile cu cele ale unei lanterne, sau chiar box-moduri, cutii dreptunghiulare, care conțin de obicei acumulatori de mare capacitate și oferă o autonomie foarte ridicată. În general, cu cât țigara electronică este mai redusă ca dimensiuni, cu atât autonomia bateriei incluse este mai mică.

Cui se adresează țigara electronică?

Țigările electronice se adresează fumătorilor, persoanelor majore, cu vârsta peste 18 ani. Nu se recomandă nefumătorilor! Țigara electronică încearcă să-i ofere fumătorului o alternativă viabilă, mult mai economică. O alternativă lipsită de fum, gudron și monoxid de carbon. Țigara electronică îi oferă fumătorului majoritatea senzațiilor tactile dar și chimice, specifice fumatului, înlocuind însă fumul, cu aburi de glicerină vegetală și/sau propilen-glicol. Folosirea țigării electronice oferă și opțiunea de a folosi lichid fără nicotină, sau de a scădea treptat nivelul de nicotină conținut în lichid, până la zero, moment în care puteți renunța și la țigara electronică, alegând o viață complet lipsită de nicotină. Nu este indicat să folosiți țigara electronică dacă nu ați fost și nu sunteți fumător. Țigara electronică nu este o jucărie, iar nicotina, indiferent de felul în care este introdusă în organism, este o otravă. Cereți întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră de familie, înainte de a începe să utlizați țigara electronică

Care sunt avantajele oferite de țigările electronice?

Țigările convenționale conțin peste 4000 de substanțe chimice diferite, dintre care putem aminti – arsenic, fenol, benzen, poloniu 210, acetonă, cianură, DDT (insecticid), naftalină, amoniac, butan, gudron, plumb, metanol, substanțe dăunătoare atât pentru fumător cât și pentru cei din jurul său. Lichidul țigării electronice conține o combinație de propilen-glicol și glicerină vegetală, arome alimentare și, opțional, nicotină. Vaporii țigării electronice nu lasă un miros urât, nu produc apariția petelor pe dinți, nici a nenumăratelor boli asociate cu fumatul convențional. Costurile lunare sunt mult mai reduse, cheltuielile scăzând, după investiția inițială, cu până la 80%.

Țigările electronice pot provoca cancer?

Nitrozaminele specifice produselor ce conțin tutun sunt cunoscute ca posibile cauzatoare de cancer, atunci când corpul este expus acestora pe o perioadă îndelungată și în cantități semnificative. Testele efectuate de FDA au descoperit urme de nitrozamine în lichidul pentru țigara electronică, însă, în cantități infime. Nivelul de nitrozamine conținut în lichidul țigării electronice este același cu cel conținut de produsele comercializate de farmacii pentru renunțarea la fumat, cum ar fi plasturii. Pentru a vă face o idee mai clară, nivelul de nitrozamine conținut de lichidul pentru țigara electronică este de 1300 de ori mai mic decât cel conținut de o țigară convențională “roșie”. Astfel, putem spune, că țigările electronice sunt de cel puțin 1000 de ori mai puțin toxice, din această privință, față de țigările clasice.

Cine nu trebuie să folosească țigara electronică?

Țigara electronică nu este o jucărie și este recomandată doar fumătorilor care doresc să renunțe la acest viciu. Totuși, există cazuri în care țigara electronică nu este recomandată. Țigara electronică este interzisă minorilor și nu este recomandată persoanelor sensibile la cofeină, persoanelor care suferă de boli cardiace, hipertensiune, angină, astm, diabet zaharat, epilepsie, boli cronice, mamelor care alăptează, femeilor însărcinate. Pentru a vă asigura, întrebați întotdeauna medicul de familie înainte de achiziționarea unei țigări electronice. Nu lăsați țigara electronică la îndemâna copiilor! Lichidul țigării electronice poate conține nicotină. Lichidul trebuie folosit doar cu țigara electronică. Nu înghițiți în nici un caz lichid pentru țigara electronică