Moduri Vape

Afișez 1–32 din 39 de rezultate

Moduri Vape - Alege Produsele Tale Preferate

Moduri Vape - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Mod pentru tigara electronica – accesoriile necesare oricarui pasionat de vaping

Modurile vape sunt de doua tipuri – moduri electronice (Vape Pens, Pod System, Box) si moduri mecanice. In timp ce unele au un sistem simplu de functionare (Vape Pens si modurile mecanice) sunt altele mai “complicate”, cu mai multe functii si un control mai bun asupra vapatului (Pod System si Box).

In functie de experienta si asteptarile pe care le ai de la un mod de tigara electronica, poti alege unul sau altul, un mod electronic sau un mod mecanic, si sa-l comanzi online, din magazinul nostru. Daca ai nevoie de mai mult control ori esti la inceput, mergi la sigur, pe vapat electronic. Modurile mecanice nu sunt recomandate incepatorilor. Pe Merlin.ro gasesti o varietate de moduri pentru tigara electronica, dar si acumulatori de schimb si incarcatoare potrivite pentru toate tipurile de acumulatori, ca sa eviti, astfel, situatiile neplacute.

Moduri vape – un nou mod, o alta experienta a vapatului

Modurile electronice te lasa sa setezi anumiti parametri ce tin de putere sau wattaj si au, de regula, un display generos, care te tine la curent cu starea dispozitivului (nivelul bateriei, nivelul rezistentei, pufurile realizate etc.). Cu bateria modurilor mecanice nu poti sa “te joci” atat de mult, dar tocmai lipsa partii electronice le face mai rezistente decat surorile lor. Citeste cu atentie specificatiile produsului daca te-ai oprit la unul si asigura-te ca este exact ceea ce ai nevoie. Comanda-l, apoi, online din magazinul nostru Fumezi.com!