Arome concentrate

Afișez 1–32 din 287 de rezultate

Arome concentrate - Alege Produsele Tale Preferate

Arome concentrate - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

 Arome pentru tigara electronica – perfecte pentru cei care vor sa se bucure de libertate 

 Daca-ti doresti mai mult control asupra tigarilor electronice, a venit momentul sa afli ca aromele concentrate disponibile pe site-ul nostru sunt la dispozitia ta. In functie de nevoile tale, poti alege fie un lichid pentru tigara electronica, fie una dintre aromele concentrate, impreuna cu glicerina vegetala, propilen glicolul si, la alegere, nicotina. Este important de retinut faptul ca e necesar sa ai o atentie sporita in momentul in care prepari amestecul si este recomandat sa porti manusi de protectie atunci cand manevrezi substantele.

 Gama de arome concentrate pentru tigara electronica iti permite sa te bucuri de un produs finit personalizat. Alege si o baza pentru lichidul tigarii electronice cu un nivel ridicat de PG (propilenglicol), daca-ti doresti ca aroma sa fie mai intensa si vaporii mai spectaculosi.

Aroma pentru tigara electronica – simplu si usor de utilizat atat de incepatori, cat si de veterani 

 Pe site gasesti o multitudine de produse la preturi bune, fie ca vrei sa cumperi un lichid pentru tigara electronica cu nicotina sau o aroma concentrata. Prepararea amestecului cu aromele concentrate pentru tigara electronica este simpla. Ai nevoie de ingredientele necesare, un recipient de sticla si de o seringa gradata, pentru acuratete in stabilirea cantitatilor necesare. Fumezi.com iti pune la dispozitie si sortimente de lichid pentru tigara electronica fara nicotina, daca aceasta este preferinta ta, asa ca ai totul la indemana. Intra pe site si alege o aroma pentru lichidul tigarii electronice, dar si alte produse preferate!