Cartus atomizor

Afișez 1–32 din 70 de rezultate

Cartus atomizor - Alege Produsele Tale Preferate

Cartus atomizor - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

 Cartus pentru tigara electronica – o componenta importanta a dispozitivului pentru vaping

 Cartusul este componenta tigarii electronice in care se depoziteaza lichidul pentru fumat, care poate fi de doua tipuri, mai exact lichid cu nicotina sau lichid fara nicotina. Cartusul are o deosebita importanta, deoarece acest lichid inserat in el genereaza gusturile de care utilizatorul se bucura in timpul vaparii. Astfel, pentru o experienta a vaparii satisfacatoare, este ideal sa alegi un cartus care sa fie confectionat din materiale calitative. 

 Este util de stiut ca in momentul in care lichidul din cartus este pe cale sa se termine, cartusul poate fi reincarcat, pana la cantitatea permisa de acesta. De asemenea, nu uita de rezistentele pentru vape, care sunt responsabile de incalzirea acestui lichid depozitat in recipientul numit cartus. 

 Cartuse de tigara electronica – alege modelul potrivit pentru a avea parte de o vapare satisfacatoare 

 Gama de cartuse disponibila pe site-ul nostru este una diversa, pentru a reusi sa iti gasesti recipientul dorit. Acestea au o capacitate de lichid diferita, multe avand 2 ml, insa sunt disponibile si recipiente care au o capacitate de 5.5 ml, ceea ce este mult. Procesul de umplere al cartusului se realizeaza rapid si usor, fara a exista scurgeri de lichid. De asemenea, materialele din care sunt realizate sunt