Bumbac

Afișez toate cele 14 rezultate

Bumbac - Alege Produsele Tale Preferate

Bumbac - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Ești pasionat de fumat, iar aceasta activitate a devenit un ritual de relaxare? Ai un kit cu toate produsele necesare pentru a-ți face sigur propriile țigări? Atunci cu siguranță ai nevoie și de o serie de consumabile care sa îți faciliteze activitatea! De aceea, Fumezi.com îți pune la dispoziție o gamă variată de ustensile și accesorii de cea mai bună calitate pentru a te bucura de toate instrumentele de care ai nevoie!

Bumbacul pentru brichete este confecționat din bumbac 100% natural de calitate superioară și are rolul de a absorbi benzina, astfel încât flacăra să se mențină activă cât mai mult timp. Bumbacul este utilizat la înlocuirea interiorului brichetelor. Calitatea superioară a bumbacului pe care ți-l punem la dispoziție are capacitatea de a reține benzina pentru o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, rata de absorbție este considerabil mai ridicată decât la bumbacul obișnuit. 

În gama noastră de produse găsești bumbac pentru brichete de dimensiuni și greutăți variate pentru a se potrivi pentru orice tip de brichetă. Scopul utilizării bumbacului este acela de a te ajuta să păstrezi bricheta favorită pentru mai mult timp. Prin urmare, când combustibilul se termină, nu trebuie să o arunci, sau să fii nevoit să o păstrezi doar ca amintire. O poți face în continuare să fie funcțională prin utilizarea pad-urilor de bumbac.

Păstrează și reutilizează instrumentele de fumat, reducând astfel impactul negativ asupra mediului. 

Consultă varietatea de produse disponibile în magazinul nostru și completează-ți kitul de fumat cu produse de calitate superioară. Obiectivul nostru este acela de a construi fumătorilor o experiență bogată și relaxată. Comandă online!