Tub Sticla

Afișez toate cele 17 rezultate

Tub Sticla - Alege Produsele Tale Preferate

Tub Sticla - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Tub de sticla pentru tigara electronica – un accesoriu util in caz de deteriorari ale dispozitivului

Rezervorul device-ului tău de vaping s-a spart? Ei bine, un tub de sticla este piesa de care ai nevoie pentru a inlocui rezervorul distrus, fiind o alternativa mai simpla decat inlocuirea rezervorului in sine.

Este recomandat sa nu achizitionezi aceasta piesa de schimb doar in momentul in care rezervorul dispozitivului tau se sparge, ci sa fii precaut. Astfel, nu vei risca sa treci prin situatia in care tigara electronica se deterioreaza si esti nevoit sa intrerupi placerea de a vapa pana ajunge tubul de sticla comandat. De asemenea, mai exista cateva accesorii pe care este ideal sa le ai in cazul in care utilizezi o tigara electronicamustiucurile (tuburi prin care se inhaleaza vaporii de abur din dispozitivul de vapare) si carcasa pentru acumulatori (ofera protectie si este confectionata din silicon).

Tub de sticla pentru vape – tipuri si caracteristici

Tuburile de sticla au cantitati diferite, pornind de la 2 ml si existand chiar si tuburi cu o cantitate de 5.5 ml. Pe site-ul nostru se gasesc tuburi in diverse forme, fiind in general transparente. Acestea sunt caracterizate de rezistenta, fiind confectionate dintr-un material numit Pyrex. Materialul folosit se comporta foarte bine la schimbarile mari de temperatura si vibratii. Astfel, nu ezita sa consulti gama noastra de tuburi de sticla pentru tigarile electronice, deoarece vei gasi produse rezistente si foarte utile pentru pasionatii de vaping.