Mustiucuri

Afișez toate cele 13 rezultate

Mustiucuri - Alege Produsele Tale Preferate

Mustiucuri - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Mustiuc pentru tigara electronica realizat din materiale calitative, pentru o utilizare in siguranta

Mustiucul este o parte importanta a unei tigari electronice, fiind descris ca un tub prin care sunt inhalati vaporii de abur din tigara utilizatorului. In procesul de vapare, acest mustiuc intra in contact direct cu pielea, motiv pentru care este foarte important ca materialele din care este confectionat sa fie de calitate si sa nu afecteze utilizatorii.

Mustiuc pentru tigara electronica – alege modelul potrivit pentru dispozitivul tau

Doua dintre cele mai comune mustiucuri pentru vape sunt Drip Tip 510 si Drip Tip 810. Principala diferenta dintre cele doua este dimensiunea diametrului, Drip Tip 510 are un diametru de aproximativ 8,5 mm și Drip Tip 810 de aproximativ 12,5 mm. Primul tip de mustiuc este mai lung si subtire, pe cand al doilea este mai lat si nu la fel de lung precum primul model. In alegerea tipului de mustiuc este important sa tii cont de tipul de atomizor al dispozitivului tau. Astfel, este util sa cunosti faptul ca pentru modelele mai vechi de tigari electronice se foloseste Drip Tip 510 standard, iar pentru cele noi este utilizat mai mult Drip Tip 810.

Pe site-ul nostru vei gasi mustiucuri fabricate din diferite materiale, foarte calitative, care iti vor permite sa vapezi intr-un mod igienic si iti vor oferi o experienta de vapare satisfacatoare. De asemenea, exista diferite modele si culori, pentru a avea posibilitatea sa gasesti mustiucul potrivit pentru tigara ta, la un pret accesibil.

Inainte de a cumpara un astfel de produs, asigura-te ca este perfect pentru dispozitivul tau, iar daca ai neclaritati, pe site exista o sectiune unde poti sa pui intrebari. Totodata, arunca un ochi asupra accesoriilor pentru tigarile electronice, printre care se numara tuburile de sticla, fiind o solutie rapida in cazul in care sticla rezervorului se sparge sau carcasele pentru acumulatori din silicon, care sunt disponibile in diverse culori.