Scrumiere

Afișez toate cele 7 rezultate

Scrumiere - Alege Produsele Tale Preferate

Scrumiere - Cumpara Produse de Calitate de pe Merlin.ro

Comanda online scrumiere de diferite dimensiuni, forme si culori, potrivite atat pentru anumite locatii tematice, cat si pentru birou sau acasa. Iti oferim in fiecare zi preturi pe masura asteptarilor tale, pentru intreaga gama de scrumiere la care ai acces pe fumezi.com. Scrumiere mari sau scrumiere mici, scrumiere pentru trabucuri sau pentru tigarete – oferta noastra este variata, pentru ca tu sa identifici simplu si rapid produsele utile tie. Vezi fiecare produs listat in categoria “Scumiere” si verifica speificatiile suplimentare din paginile produselor de care esti interesat, pentru a comanda online modelele potrivite ca aspect, dimensiuni si numar de orificii pentru tigari sau trabucuri. 

Scrumierele sunt nelipsite dintr-o incapere interioara in care se fumeaza. Spatiul generos al unei scrumiere mari poate retine intreaga cantitate de scrum, rezultata in timpul fumatului. Mai mult decat atat, o scrumiera din metal sau sticla groasa este deosebit de rezistenta in fata unor socuri mecanice puternice, cauzate de caderea acesteia pe suprafata podelei. Alege acum una sau mai multe scrumiere de pe fumezi.com, fie ca fumezi pipa, tigari rulate, sau tigari cu tutun injectat. Ai parte de preturi avantajoase si produse ce retin foarte bine  scrumul de tigara si se curata extrem de simplu. 

Daca esti deranjat de mirosul scrumului de tigara, depozitat in recipientul unei scrumiere, avem solutii ideale pentru aceasta nevoie a ta. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici in mod corect produsele ce pot minimiza impactul mirosului de scrum asupra unui spatiu interior din casa sau de la birou. Da-ne voie sa iti oferim cateva sugestii, in acest sens: alege de la noi o scrumiera prevazuta cu capac, ce reduce mirosul de scrum retinut in recipientul interior. De asemenea, poti pune in cosul tau de cumparaturi si granule parfumate pentru scrumiera. Se adauga pe fundul scrumierei aproximativ 2-5 gr de granule parfumate, iar mirosul emanat de scrum se va reduce semnificativ.